Experiència

Producció de cel·lulosa per packaging

Més de 30 anys d'experiència en la indústria del disseny i fabricació de solucions específiques per el packaging de cel·lulosa

Una mica d’història …

L’empresa està situada a prop de la llera del riu Llobregat, al nord de Barcelona. S’ubica en un complex industrial que va tenir els seus inicis el 1814, quan es construeix un molí de farina que aprofitava la força de l’aigua.

El 1831, s’instal·la un centre industrial tèxtil, anomenat “Colònia Ametlla de Casseras”, que manté la seva activitat fins a 1966. Des de l’any 1972 les instal·lacions s’han dedicat a la producció d’embalatges de cel·lulosa.

Coneix-nos

Coneix Decapulp

Coneix qui som, que fem i com ho fem

Empresa:

DECAPULP és una empresa innovadora que, mitjançant una tecnologia basada en la reutilització de paper, cartró i cel·lulosa verge provinents de plantacions controlades ecològicament, fabrica packaging i complements logístics en gamma estàndard i solucions a mida.
Comptem amb clients i distribuïdors en més de 12 països europeus. Més del 85% de la nostra producció està destinada a l’exportació.
La missió de la companyia és innovar i aportar solucions segons les necessitats dels nostres clients i sostenibles per al medi ambient.

Equip Humà

El formen més de 40 persones implicades en programes de millores en qualitat i servei al client. L’òrgan directiu és col·legiat i multidisciplinar, amb més de 30 anys d’experiència en el sector.

Els nostres productes

Tots els nostres productes passen a través d’un control d’impacte i resistència a fi de garantir la millor protecció.

Ofereixen uns avantatges respecte a altres productes del packaging, que són:
• Major eficiència en l’organització i procés de residus.
• Fàcil maneig, transport i emmagatzematge.
• El seu cost de reciclatge un cop utilitzats és pràcticament nul.

Emmagatzematge just in time:

Podem emmagatzemar en les nostres instal·lacions els volums de seguretat de producte per cobrir les necessitats d’aprovisionament del client

Valor

Perquè triar-nos?

Aportem valor al nostre producte

ALTAMENT CUSTOMITZABLE

Els nostres especialistes poden dissenyar i el·laborar peces de qualsevol mida, gruix i forma. La millor protecció per a qualsevol mercaderia.

Els resultats més acurats.

TECNOLOGÍA

Després d’anys d’experiència hem sigut capaços de crear un producte durador, de poc pes i elevades propietats mecàniques que protegeixesn qualsevol material.

El més resistent que pugui trobar.

REDUEIXI ELS COSTOS

Els materials reciclats no són només respectuosos amb el mèdi ambient sino que també són menys costosos. Contacti’ns i descubreixi com pot estalviar i no sacrificar qualitat.

El més econòmic.

CLIENTS

Creiem que cada client és únic i especial, i sempre trobem la millor manera de satisfer les seves necesitats.

Els clients satisfet són la millor garantia.

INNOVACIÓ

Sempre estem atents a les noves eines i tècniques que apareixen al mercat per tal d’aconseguir millores en els nostres processos. Així és com hem arribat tant lluny.

Com no s’ha vist mai.

SEMPRE PREPARATS

Contacti’ns i li respondrem en el menor interval de temps possible i estarem encantats de resoldre qualsevol dubte o pregunta que pugui tenir.

Estem aquí per ser-li d’ajuda.

PROXIMITAT

Empresa respectuosa amb el medi ambient

La nostra empresa es troba a la comarca del Berguedà

logo-reciclado

 

L’empresa està situada en un entorn privilegiat, Als peus del Pirineu, a prop de Barcelona i a la vora del riu Llobregat.